NAŠ PRVI BILTEN

Udruženje je radno proslavilo svoj jubilej, tridesed godina postojanja i rada. Naime, posle dvadeset godina rada društva za cerebralnu i dečiju  paralizu Novi Sad, kao pravi sledbenik je nastalo udruženje građana „SUNCE“ za  CDP JBO Novi Sad.

San jedne ekipe, naših članova Udruženja, bio je da se ostavi pismeni trag. I tako malo po malo uz izazove, nastao je  naš prvi bilten IN-OSI. To se  upravo desilo, rekla bih u pravo vreme.

Krenuli smo od pismenih i usmernih saznanja naših najstarijih članova i njihovih evociranja uspomena, od  samog početka Udruženja pa sve do danas. Svesni smo da prvi Bilten, ima svoje nedostatke, ali smo ponosni na naš prvenac, zato što smo to mi.

S vremenom ćemo se i dalje truditi da postanemo bolji, uz volju i podršku ostalih članova, da ga što bolje obogaćujemo, kako bi smo se što bolje predstavili našim članovima, roditeljima  i javnosti.

Redovno ćemo izveštavati o svim našim aktivnostima i događajima.

U ime cele redakcije Biltena IN-OSI, pozivamo sve one koji imaju volju i želju da nam pišu, da pošalju sve što misle da bi bilo lepo da se nađe u Biltenu. Svake srede od 11-13  u kancelariji Udruženja  u sklopu pravne- savetodavne radionice možete davati svoje savete, kritike i predloge.

Autor teksta i ko-autor Biltena IN-OSI:
Jelena Radović

Bilten možete pogledati ili preuzeti klikom OVDE