Osobe s invaliditetom sada mogu putem Vibera pratiti rad Ministarstva

Osobe s invaliditetom sada mogu pratiti najnovije informacije o trenutnoj situaciji uzrokovanoj koronarnim virusom putem kanala Viber Community.

Da bi osobe s invaliditetom bile pravovremeno informisane i obaveštene, potrebno je da se pridruže kanalu Viber zajednice „Ministarstvo rada – PWD“
„Red rada kojim upravljam posvećuje posebnu pozornost osobama s invaliditetom. Ovo je još jedan način da pokažemo da nam je stalo do njih. Izuzetno je važno da budu informisani kada je u pitanju Korona virus. Službene najave Ministarstva im će i na ovaj način biti dostupne „, rekao je ministar Zoran Đorđević.

V.D. pomoćnika ministra u sektoru zaštite osoba s invaliditetom Biljana Barošević izjavila je da je komunikacija s udruženjima i savezima osoba s invaliditetom u Republici Srbiji na visokom nivou, ali da uvek postoji način za unapređivanje.

„Ovo je još jedan oblik podrške osobama s invaliditetom i izuzetno sam ponosan na rezultate koje smo kao Ministarstvo postigli u ovoj oblasti“, rekao je Barošević.

Pored najstarijih građana, osobe s invaliditetom izložene su velikom riziku od korona virusa bolesti, te se savete pridržavanje svih mera i saveta liječnika, Vlade Republike Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića.

Za pristup kanalu morate uneti vezu:
što automatski vodi nа Viber Community kanal. Kada se otvori prozor, potrebno je kliknuti dugme JOIN, kako biste pristupili kanalu Viber Community kanalu.

Samo zajedno možemo doprineti očuvanju svog zdravlja i zdravlja svih nas.